Pooler, spabad och poolvärmepumpar från Rubinpool!

produkterCorona.jpg
produkter/pooltak/pooltakCasablanca_Infinity.jpg
cashbackcashbackkort2.jpg

25 maj trädde den nya EU-dataskyddslagen, GDPR i kraft. Denna lag ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Givetvis följer vi denna lag och dina personuppgifter skyddas!

Bli medlem i Cashback World och få pengar tillbaka vid varje köp!

Registrera dig som kund hos Rubinpool AB och få pengar tillbaka vid varje inköp – handla hos Rubinpool AB och 75 000 andra anslutna företag! Handla smartare!

Dina förmåner:

Cashback och Shopping Points vid varje inköp

-Information om exklusiva Deals och erbjudanden

-Bli inbjuden till kundkvällar och andra evenemang

-Kostnadsfritt medlemskap

Cashback:

-Få upp till 5 % i återbäring på det du handlar

-Pengarna du får tillbaka kan du sedan göra vad du vill med

-När du samlat 95 kr betalas de ut till ditt bankkonto

Högkvalitativa pooler till rätt pris

Hos oss på Rubinpool hittar du det största utbudet, de bästa priserna och den högsta kvalitén på pooler för alla trädgårdar, stora som små. Rubinpool startades 2001 och med över 18 års erfarenhet har vi valt ut de produkter vi vet håller hög kvalité för att göra det enkelt för våra kunder! Vi är den kompletta pool-leverantören när du ska köpa pool.


Sveriges största återförsäljare av poolvärmepumpar

Vill du kunna njuta av din pool året om? Som Sveriges största återförsäljare av poolvärmepumpar har vi flera poolvärmekällor för dig att välja mellan, från solfångare och elpatroner till poolvärmepumpar. Njut av en varm pool som förhöjer nöjet och ökar badandet, med vårt stora utbud och låga priser kan du förlänga badsäsongen så länge du vill.


Prisvärda pooltillbehör

Köp din pool idag, vi utför snabba leveranser. Förutom vårt stora utbud av pooler har vi även ett flertal modeller av pooltak, spabad, poolvärmepumpar samt alla typer av pooltillbehör. Klicka på kategorierna till vänster för mer information om våra produkter. Du är även välkommen att besöka vår butik och utställning i Hyllinge, 14 km nordost om Helsingborg. Är det något du undrar? Ring oss på 042-22 55 59 eller maila till info@rubinpool.se

kontakta-ossfirman.jpg

Nu erbjuder vi på Rubinpool poolservice!

Kontakta oss på mail för tidsbokning. service@rubinpool.se

För övriga frågor, vänligen kontakta oss på: info@rubinpool.se 042-22 55 59

Med vänliga hälsningar, Rubinpool AB