Pool, spabad, jacuzzi och alla pooltillbehör - Välkomna till Rubinpool!

pool jacuzzi spabad pooltillbehör

Funderar du på att investera i en swimming- eller bubbelpool? Det finns många fördelar med att ha en pool hemma. Dels är det väldigt skönt att kliva ned i ett avslappnande bubbelbad eller att ta en svalkande simtur i en swimmingpool en varm sommardag. Att ha en utomhuspool i trädgården ger också en härlig färgklick i landskapet. Om du går i tankarna om att skaffa en pool till din trädgård kan vi på Rubinpool hjälpa dig.

Rubinpool är en av de ledande aktörerna inom försäljning av pooler och pooltillbehör. Vi har lång erfarenhet av att sälja och bygga pooler av många olika typer. Oavsett om du är intresserad av ett portabelt spabad eller platsbyggd swimmingpool kan vi tillgodose dina behov. Vi har också ett stort utbud av pooltillbehör och allt som kan behövas för att ta hand om poolen och göra badandet så trevligt som möjligt.

Vi på Rubinpool erbjuder både pooler och pooltillbehör till hela landet. Oavsett om du bor i Helsingborg, Malmö, Stockholm eller Göteborg, eller någon annanstans, kan vi hjälpa dig.

Bubblor eller inte - det är frågan

Här på vår hemsida finns många varianter av fler typer av pooler. Det kan göra det svårt att välja mellan dem, men vi hjälper dig. Till att börja med behöver du bestämma dig för om du är intresserad av en swimmingpool eller bubbelpool. Skillnaden är att bubbelpooler passar bra för stillasittande bubbelbad med kraftfulla luftstrålar. Swimmingpoolen är den mer klassiska varianten och lämpar sig bra för sim och lek.

Både bubbelpool och swimmingpool kommer i de två varianterna ovanmarkspool och nedsänkt platsbyggd pool. Detta val är till stor del en smaksak och det finns inget rätt eller fel. Du vet nog bäst själv vad som passar dina behov och din tomt. Om du är osäker eller har frågor kring vilken pooltyp som bäst tillgodoser dina behov hjälper vi dig gärna. Kontakta oss för att få hjälp direkt. Vi på Rubinpool älskar att rådge, inspirera och hjälpa våra kunder med deras pool.

Fördelar med att bada i en pool

De flesta är överens om att det kan vara härligt att ta ett dopp i en pool, detta gäller för båda typer av utomhuspooler. Men vad många ofta glömmer är att det också är väldigt hälsosamt att bada i pool.

En swimmingpool på tomten ger direkt tillgång till att närsomhelst slänga sig i poolen och ta en simtur. Simning är en mycket effektiv träningsform som snabbt ger resultat och fungerar också som ett sätt att slappna av.

Bubbelpoolen med dess strålar ger andra positiva hälsoeffekter. Att ta ett bad i en jacuzzi eller bubbelpool kan ha en stressreducerande effekt på kroppen, både psykiskt och fysiskt. Musklerna kan slappna av ordentligt och badandet ger liknande effekter som en bra massage. Bubbelpoolsbad har också visat kunna öka blodcirkulationen och ha en mjukgörande effekt på kroppen. Så det finns många bra anledningar att investera i en pool.

Vi lämnar lång garanti på pooler

Med vår långa erfarenhet är vi på Rubinpool medvetna om att hur viktigt det är att allting blir rätt kring poolköp och poolbyggande. Vi är noggranna genom hela processen och det är sällan något problem uppstår. För att vara på den säkra sidan och för att du som kund ska kunna känna dig trygg i att beställa pool från oss lämnar vi generösa garantier. På alla pool-liners lämnar vi 6 års garanti. På alla poolstammar lämnar vi alltid 25 års garanti. Så i de sällsynta fall då något oförutsett uppstår är du ändå alltid säker på att vi löser det.

Alla tillbehör som krävs för din pool

Hos Rubinpool är det inte bara pooler och spabad du kan köpa. Vi har också ett stort utbud av pooltillbehör. Att ta hand om sin pool är viktigt och vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att göra just detta. Ibland behöver tillbehör bytas och ofta uppstår behov av nya tillbehör förr eller senare. Vi vet att det kan vara krångligt att behöva bli kund hos flera butiker, så vi vill vara den enda butiken som behövs när det kommer till pooler och pooltillbehör. Det gör det enkelt för dig eftersom du då alltid vet vart du kan vända dig. När du behöver något till din pool, då finns det antagligen på Rubinpool.

I Rubinpools sortiment hittar du bland mycket annat:

 • Uppblåsbara pooler
 • Portabla spabad
 • Platsbyggda spabad
 • Platsbyggda swimmingpooler
 • Viktiga pooltillbehör som poolvärmepump och poolöverdrag
 • Uppblåsbara badleksaker
 • Trädgårdstillbehör som terassvärmare och utebelysning
 • Servicetjänster som vattenprov och vårstart/vinteravstängning

Tre fördelar med att vara kund hos oss på Rubinpool

 1. Vi har lång erfarenhet av branschen och är ledande experter. Det gör att vi dels har stor kunskap, men också att vi förstår vad våra kunder tycker är extra viktigt när en pool eller pooltillbehör ska köpas.
 2. Vi lämnar lång garanti. Med 25 års garanti kan du vara säker på att vi åtgärdar om något problem skulle dyka upp.
 3. Vi säljer allt som har med pooler att göra. Trädgårdsbelysning, poolstenar, badleksaker, grillprylar – här kan du handla allt som behövs för ett poolområde med extra guldkant.

När du ska köpa pool eller pooltillbehör

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Rubinpool har det största sortimentet, de bästa priserna och den högsta kvaliteten. Oavsett om du funderar på att investera i en pool eller bara behöver en uppblåsbar luftmadrass att leka i poolen med så har vi det du behöver. Om du har några frågor eller funderingar kring pooler, jacuzzin eller pooltillbehör hjälper vi dig gärna. Alla kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida.

Förverkliga din pooldröm tillsammans med oss på Rubinpool!