Pool till utomhus och trädgård i Malmö - Med poolvärmepump

pool poolvärmepump malmö

Köp utomhuspool och tillbehör som poolvärmepump i Malmö!

En pool innebär en guldkant på vardagen. Att kunna ta ett svalkande dopp är något som tilltalar många. På senare år har fler och fler i Malmö valt att investera i en pool till deras trädgård.

Vi på Rubinpool har under många år försett svenskar över hela landet med pool. Vi erbjuder en mängd olika typer av pooler för allas särskilda behov och önskemål. Som kund hos oss kan du också räkna med lång garanti på din pool. Att ta hand om sin pool är A och O för att göra badandet så trevligt som möjligt, därför har vi också ett stort utbud av alla tillbehör som kan tänkas behövas.

Vilken utomhuspool är rätt för dig?

Det finns många typer av pooler för utomhusbruk. Hos oss på Rubinpool kan du hitta precis den variant som passar dina behov bäst. Men valet av pool kan vara svårt.

En av de större skillnaderna mellan poolvarianter är huruvida den är ovanmark eller nedsänkt. En nedsänkt pool kan kännas mer lyxig och ha fler fördelar än en ovanmark, samtidigt som det också finns en skillnad i prisnivå mellan de två pooltyperna.

Dessutom finns utomhuspooler med bubbelfunktion, ofta kallade spabad. Många uppskattar den avslappnande funktion som bubbelpoolen fyller. Ta en titt här på vår hemsida för att hitta den variant som passar dig bäst. Om du har frågor eller funderingar hjälper vi dig givetvis, så tveka inte att kontakta oss.

Poolvärmepump och andra viktiga tillbehör

Som ovan nämnt är det viktigt att ta hand om sin pool. De viktigaste tillbehören ingår ofta vid inköp av utomhuspool. När dessa behöver bytas ut, eller om du hittar något nytt till din pool som du vill ha, så finns det hos oss på Rubinpool.

Vi har det största sortimentet av pooler och pooltillbehör och de bästa priserna. Rubinpool är den enda butiken du behöver när du ska köpa pool eller tillbehör till din pool.

På Rubinpool hittar du bland mycket annat:

  • Uppblåsbara pooler
  • Ovanmarkspooler
  • Trädgårdspool
  • Liner-pooler
  • Poolvärmepumpar
  • Pooltak
  • Uppblåsbara vattenleksaker

Tre anledningar att bli kund i Malmö:

  1. Alltid lång garanti på pooler. Vi är medvetna om att det är viktigt att allting blir rätt. Dock är det väldigt sällan som garantin behöver användas eftersom vi är noggranna från början.
  2. Vi har alla typer av pooler. Oavsett om du är intresserad av en uppblåsbar pool, ett spabad, en trädgårdspool, en badtunna eller en traditionell swimmingpool har vi vad du är ute efter.
  3. Vi erbjuder alla pooltillbehör som du kan tänkas vara intresserad av. Det är en av många anledningar till att många av våra kunder återkommer, hos oss kan man köpa allting som krävs till poolen, inklusive själva poolen.

När du ska köpa pool eller pooltillbehör…

Vi på Rubinpool ser fram emot att höra ifrån dig! Vi är serviceinriktade och förstår hur viktigt det är att allting blir rätt när man väljer att investera i en pool. Därför lämnar vi alltid 25 års garanti på poolstammen och 6 års erfarenhet på pool-liner. Kontakta oss idag för att få en offert! Alla kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan.

Välkommen till Rubinpool i Malmö!