Köpa pool och Poolvärmepump i Stockholm/Mälardalen


Funderar du på att köpa pool i Stockholm eller Mälardalen? Kontakta oss på Rubinpool idag via jenny@rubinpool.se eller telefon 0709 - 72 72 71

Det är fler och fler som väljer att investera i en pool i Stockholm. Vi är många som älskar att ta ett svalkande dopp och kunna sitta vid poolkanten och slappna av. Om du vill köpa, eller bara vet mer om, en pool är Rubinpool här för dig.

Att välja rätt pool

Det finns många varianter av pooler på marknaden och givetvis erbjuder även vi många typer av pooler. Men ett stort utbud kan göra det svårare att välja. Därför finns vi här för dig redan innan du köper din pool. Vi besvarar gladeligen alla frågor som du kan tänkas att ha.

I regel kan man säga att det finns två typer av pooler; nedsänkta pooler och ovanmarkspooler. Sedan finns det också både bubbelpooler och swimmingpooler. Du vet såklart bäst själv vilka behov och önskemål du har när du ska köpa pool. Vi hjälper dig på vägen och kan utifrån vår erfarenhet ge råd, inspiration och agera bollplank längs vägen.

En skillnad mellan olika pooler, som är viktig att känna till, är prisskillnader. Vi på Rubinpool tycker att pool ska vara något för alla. Därför erbjuder vi pooler i alla prisklasser.

Poolvärmepump och andra pooltillbehör

Att investera i en pool innebär också att man ofta behöver köpa diverse tillbehör. Ofta medföljer de viktigaste vid inköp av poolen, men dessa kan behöva bytas ut eller så kan man hitta ett tillbehör som man känner att man behöver.

Vi på Rubinpool är medvetna om hur viktigt det är att ta hand om sin pool och att ha rätt tillbehör. Här på vår hemsida hittar du ett stort utbud av alla tillbehör som kan tänka behövas. Poolvärmepumpen, som håller vattnet varmt och skönt, är ett sådant viktigt tillbehör som kan bidra med lite extra guldkant.

Vi på Rubinpool erbjuder…

  • Bubbelpooler och jacuzzi
  • Nedsänkta swimmingpooler
  • Ovanmarkswimmingpooler
  • Alla viktiga tillbehör till olika typer av spabad
  • Alla viktiga tillbehör till olika typer av swimmingpooler

När det är dags att investera i en pool eller köpa pooltillbehör

Vi på Rubinpool hjälper dig gärna. Du kan köpa en mängd olika artiklar här på vår hemsida. Eftersom behoven för trädgårdspooler kan se så pass olika ut finns det också möjlighet att skicka en offertförfrågan via vårt kontaktformulär. Du kan såklart också nå oss via telefon eller email. Alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Varmt välkommen att kontakta Rubinpool i Stockholm!